U vraagt

Wij verschaffen antwoord

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje

De kindertickets gelden tot en met 11 jaar. Voor oudere kinderen bestelt u een volwassenen ticket, wij zorgen voor alcoholvrije alternatieven.

Als de kinderen willen deelnemen aan de kinderactiviteiten bestelt u voor hen een kinderticket, ook al is het kind jonger dan 4 jaar.

U kunt Dickens op het Kasteel samen bezoeken, de kinderen gaan mee met de volwassenen en de volwassenen met de kinderen. Het is allemaal met elkaar verweven. U koopt dus volwassen tickets en kindertickets.

Dickens op het kasteel start om 16.00u en duurt tot +/- 21.00u. Bij het aanschaffen van een ticket selecteert u een starttijdstip voor de tour. U bent vrij om al eerder te komen dan de geboekte tijd om alvast de markt te bezoeken of een drankje of hapje te nuttigen.

Nee, deze activiteit wordt uitsluitend georganiseerd op 27 t/m 29 december. 

Ja, u kunt gratis parkeren in de buurt van het kasteel. Let op : U kunt alleen via de Allee arriveren, de Platz en Steenstraat zijn afgesloten voor verkeer. 

Deze activiteit speelt zich af in en rondom een eeuwenoud kasteel. Het binnenplein is bestraat met kinderkopjes, waardoor het plein moeilijker begaanbaar is. Niet alle onderdelen van de tour zijn bereikbaar voor mindervaliden.  

Het grootste gedeelte van deze activiteit is goed begaanbaar met een kinderwagen. Enkele binnenruimtes zijn niet begaanbaar met een kinderwagen, hier kunt u de kinderwagen even stallen.

Ja, de activiteit is zo ingericht dat deze ook bij slecht weer doorgang kan vinden, neem bij regen wel een paraplu mee / regenkleding mee voor de outdoor stukken.

Ja, op het mini foodtruck festival zijn er genoeg opties voor een heerlijk avondmaal!