Dickens op het kasteel

Het nieuwjaarfeest 1854

alleen

27 t/m 30 december

Bij Landgoed Kasteel Limbricht

Tussen Kerst en Oud- op Nieuw wordt Limbricht omgetoverd tot 19de eeuws kasteeldorp. Diverse personages zijn hier druk in de weer met de voorbereidingen voor het nieuwjaarsfeest. Treed binnen en proef de sfeer van deze unieke activiteit deze kerstvakantie.

Wat kunt u verwachten?

Uniek Kerstvakantieuitje

Kroost en Oudere Genooten

Dickens op het kasteel is zeker niet enkel geschikt voor gezelschappen met kinderen. Zowel voor volwassenen als kinderen wordt er een passend programma geboden.

Een Ongewoon Tooneel

Niet alleen op het binnenplein maar ook de hoofdburcht van het kasteel, de oude Pastorie en café Salden worden in 19de -eeuwse winterse sfeer verheven.

Spijzen & Drankjes

Bij het programma zitten en aantal kleine versnaperingen inbegrepen. Ook voor een avondmaal bent u op de juiste plek.

Wie gaat u tegenkomen?

Bijzondere personages

De voorbereiding voor het nieuwjaarsfeest van 1854 zijn in volle gang. Zo wordt er een speciaal biertje gebrouwen in de brouwerij, is de burgemeester zijn toespraak aan het oefenen en wordt er in de kasteel keuken een feestmaal voorbereid. Diverse personages nemen u mee in deze voorbereidingen waar er zowel voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven is! Bekijk nu de invulling en reserveer online dit unieke kerstvakantie uitje.

“Al sinds we zijn gestart met de exploitatie van het kasteel wilde we iets met Dickens, dat we dit nu tussen Kerst en nieuwjaar gaan doen wordt echt magisch.”

Igor Stel, Creatief brein & Exploitant Landgoed Kasteel Limbricht